avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie rinita alergica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie rinita alergica

Buna ziua.As dori sa stiu daca,copilul meu in varsta de un an si 6 luni,sufera de rinita alergica,pot beneficia de inca un an de indemnizatie pt cresterea copilului?Adica pana la varsta de 3 ani?Medicul alergolog mi-a dat aceasta informatie.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 12:33, 30 Iunie 2012
Luati legatura cu medicul de familie sa va trimita la comisia de expertiza medicala care sa constate gradul de handicap.
Pentru informarea dvs. cititi Ordinul725/2002,aveti link aici:

[ link extern ]

Rinita alergica nu se regaseste in lista prezentata in ordin....
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea dreptului de asistenta sociala nicutamas nicutamas Am varsta de 64 ani,sunt pensionar si sufar de astm bronsic infecto-alergic de cand ma stiu.Copil fiind am fost purtat de catre parintii mei pe la diferite ... (vezi toată discuția)
Lista bolilor si criteriile de incadrare in grad de handicap micul_solomon micul_solomon În anul 2010 am fost încadrat in cod handicap 1, cod boala A18, grad de handicap accentuat. Cu același diagnostic din 2010 m-am prezentat la comisia de ... (vezi toată discuția)
Listă boli pensie handicap luckyonro luckyonro O listă cu bolile care se încadrează în gradele de handicap pentru pensie de handicap există? (vezi toată discuția)