avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Apartament sechestrat de banca. Cine plateste ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Apartament sechestrat de banca. Cine plateste impozitul ?

APARTAMENTUL este sechestrat de banca de pete 6 ani cine plateste contibutele la administratia financiara ap ce a ramas in paragina
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:59, 1 Iulie 2012
Proprietarul continua sa-si plateasca impozitele pentru cladire chiar daca nu are voie sa-si vanda apartamentul fara acordul bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator de buna credinta luminita22 luminita22 Am cumparat o masina care nu era achitata la banca in intregime.La momentul respectib ,cu un an in urma nu stiam acest lucru.Acum .cel ce mi-a vandut masina ... (vezi toată discuția)
Impozit finante din inchiriere mihairadugabriel mihairadugabriel Buna ziua. In data de 1.10 2011 am inregistrat un contract de inchiriere a apartamentului, PFA-ului fostei sotii pt ca ea sa preia apartamentul prin partaj ... (vezi toată discuția)
Lamurire uifaleandana@yahoo.com uifaleandana@yahoo.com Buna ziua Tatal meu a trecut pe mine la primarie o proprietate(fara un act notarial) care a dobandit o in urma dizolvarii unui s.a, a carui asociat ... (vezi toată discuția)