avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

Un testament pentru un teren facut cu acordul tuturor partilor ca nu au pretenti la mostenire mai poate fi atacat? :((:O
Cel mai recent răspuns: candyman , utilizator 20:12, 1 Iulie 2012
Nu se pot face optiuni succesorale inainte de a exista in fapt mostenirea (decesul persoanei), cu alte cuvinte poate oricine sa afirme ca nu are pretentii la mostenire si mai apoi (la data dezbaterii succesiunii) sa se razgandeasca....
inteleg, 1000 de multumiri ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)
Testament Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Unei cunostinte i-a murit tatal. Tatal inainte de a deceda era casatorit pentru a doua oara. Din prima casnicie are 2 fii,iar din cea de-a doua un ... (vezi toată discuția)
Durata dezbatere mostenire notar Darius8080 Darius8080 Buna ziua,doresc sa intreb care este durata dezbaterii unei mosteniri la notarul public?Mentionez ca sunt unicul mostenitor prin testament inregistrat la birou ... (vezi toată discuția)