avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Incepand cu care infatisare a divortului sunt interogati minorii? Si cum se desfasoara? Am aproape 18 ani si pana la prima infatisare nu implinesc 18 ani.
Datorita comportamentului violent al tatalui meu as vrea sa-i povestesc judecatoarei/judecatorului situatia si nu stiu daca mai are aceeasi importanta daca nu mai am 18 ani.
Va multumesc!
minorii nu sunt intrebati despre comportamentul parintilor ci doresc sa afle cu cine doresc sa locuiasca dupa divortul parintilor, atasamentul fata de parinti etc. Ei nu depun marturie.
oricum, e obligatoriu sa fiti ascultat(a) de catre judecator. cand ajungeti fata in fata cu el, spuneti ca nu vreti sa stati cu tata pt ca e violent, etc etc - spuneti ce aveti de spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine custodia copiilor MirelaEcaterina MirelaEcaterina Buna ziua, sunt casatorita din 2009, am doi copii si as vrea sa divortez, motivul fiind foarte multe neintelegeri, nu avem bunuri in comun, stam cu socrii! As ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii minori Jeanmarian Jeanmarian Sotia a parasit caminul conjugal nejustificat ulterior am aflat ca traia pe ascuns cu altul. Ce sanse am sa păstrez copiii care sunt minori având in vedere ... (vezi toată discuția)
Audiere ca martor in proces de divort a unui minor chalex chalex Buna ziua, am termen in cadrul procesului de divort pe 09.09.2010, iar fiica mea care doresc sa fie audiata implineste 10 ani pe data de 10.09.2010. Poate fi ... (vezi toată discuția)