avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot obtine custodia copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot obtine custodia copiilor

Buna ziua, sunt casatorita din 2009, am doi copii si as vrea sa divortez, motivul fiind foarte multe neintelegeri, nu avem bunuri in comun, stam cu socrii! As dori sa aflu daca pot castiga custodia copiilor(2 fete, 4 si 6 ani)! Sotul fiind politist, eu femeie de serviciu! In porportie de cat la 100% am sanse sa castig custodia lor
Cel mai recent răspuns: MirelaEcaterina , utilizator 22:38, 11 Iulie 2018
Daca aveti unde sa locuiti avocatul va poate castiga minorii.
Trebuie însă să va judecati foarte bine ca sa nu aveti probleme...
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bună ziua,
Regula este aceea a custodiei comune a ambilor părinţi, cu încredinţarea copiilor fie unui părinte, fie unul la mama, celălalt la tata. Nu are relevanţă ce loc de muncă aveţi, ci comportamentul faţă de copii, ataşamentul faţă de ei şi invers,condiţiilor de trai de acolo unde veţi locui după divorţ, etc, felul în care vă faceţi apărare în cadrul dosarului de divorţ cu copii.
Custodie exclusivă a unuia dintre părinţi se acordă în cazuri speciale, în care celălalt părinte are un comportament profund vătămător pentru copii: consum de droguri, alcoolism, violenţe etc.
O zi bună!
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si custodia minorilor emmaem emmaem Sunt casatorita de 5 ani si am doua fetite,situatia familiala actuala consider ca nu este un mediu bun in care sa imi cresc fetitele intrucat tatal lor este un ... (vezi toată discuția)
Renuntare custodie Ada Fediuc Ada Fediuc Fostul meu sot, doreste sa renunte la custodia copilului. Aceasta actiune este posibil sa se efectueze la notariat sau doar la judecatorie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Proces de custodie ... Cri013 Cri013 Bună. Am o întrebare, sper sa ma puteți ajuta. În cazul unui proces de custodie, în urma separării părinților prin divorț, dacă tatal dorește ... (vezi toată discuția)