avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa doar cu pasaportul
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa doar cu pasaportul

Buna ziua,

Întrebarea mea este dacă pot sa înfiinţez un pfa doar cu pasaportul pentru ca buletinul l-am pierdut şi sunt presat de timp.

Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:43, 1 Iulie 2012
Nu cred ca registrul comertului va accepta pasaportul turistic ca act de identitate pentru infiintarea unei firme...Incercati sa va faceti o carte de identitate provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, O persoana are carte de identitate provizorie. Ar dori sa infiinteze PFA. Are aceasta posibilitate? Un temei legal ar fi de mare folos pentru ... (vezi toată discuția)
Help! nevoie de informatii pentru refacere buletin danielasielena danielasielena Buna seara, locuiesc in Grecia; am buletinul expirat din martie; am imputernicire pe un membru al familiei sa imi depuna actele pentru cererea unui nou ... (vezi toată discuția)
Pasaport vs carte de identitate g_emanuel g_emanuel Buna ziua, Am pierdut buletinul, pot sa folosesc pasaportul in aceleasi conditii cu CI ? Sunt locuri in care pot sa imi refuze ( legal ) pasaportul ( ex ... (vezi toată discuția)