avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

Am nevoie de un sfat.In timpul casatoriei fostul sot a facut un credit de nevoi personale pe 10 ni eu fiind coplatitor.In urma partajului s-a stabilit sa platim fiecare jumatate din suma.Acum fostul sot a fost si a achitat creditul luna aceasta fara ca mie sa imi spuna ceva..Mentionez ca ,creditul era pana in anul 2017.La achitare i s-a recalculat dobanda si a achitat o suma destul de mica Ir pe mine m-a chemat in instanta sa-i achit suma care era stabilita de instanta (adika inca o data si pe jumatate)As dorii sa ma indrumati ce trebuie sa fac,cu ce documente sa ,a adresez in instanta deoarece dobanda care s-a recalculat a fost si la partea mea.Nu e corect sa-i intorc aceea suma pe care el a achitato in totalitate.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:27, 3 Iulie 2012
Buna ziua,
Stati linistita! Nu va poate cere mai mult decat a platit. O actiune in regres, nu poate fi sustinuta decat cu probe. El nu poate decat sa ceara jumatate din ce a platit efectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credite nevoi personale si prima casa dinuanamaria dinuanamaria Impreuna cu fostul meu sot am achizitionat in perioada casniciei un credit de nevoi personale (pe numele meu, dar el este garant) si un credit de prima casa ... (vezi toată discuția)
Am hotărâre judecătorească partajare debit. mi-am achitat partea, de ce mă sună creditorul? leonardy44 leonardy44 Buna ziua! va rog,am o mare nelamurire legata de urmatoarea situatie, -in timpul casatoriei am avut un card de credit de la XXXX; -a intrat in masa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. stie cineva care este formula de calcul pentru sulta ... Kinga 67 Kinga 67 Buna seara. Stie cineva care este formula de calcul pentru sulta partaj in instanta ? Credit nevoi personale cu ipoteca. Pana in aprilie 2023 achitat ... (vezi toată discuția)