avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestaþie decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestaþie decizie de concediere

Buna ziua
Am termen pe 16.07.2012 intr-un proces de contestaţie decizie de concediere. N-am primit citatie pana acum. Voi primi citatie ? E un termen limita in aceste cazuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 1 Iulie 2012
Ar fi trebuit sa primiti citatie pana acum ... Potrivit art.89 C.proc.civ.:
(1)Citaţia, sub pedeapsa nulităţii, va fi înmânată părţii cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată. În pricinile urgente, termenul poate fi şi mai scurt, după aprecierea instanţei.

(2)Înfăţişarea părţii în instanţă, în persoană sau prin mandatar, acoperă orice vicii de procedură. Partea este însă în drept să ceară amânarea dacă nu i s-a înmânat citaţia în termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pentru angajare de avocat costehard costehard As dori sa va rog o intrebare . Am fost dat in judecata de cineva si doresc sa cer o amanare pentru angajare de avocat. In acest sens as dori sa stiu cum ma ... (vezi toată discuția)
Divort neimpartasit ivanflorentina50 ivanflorentina50 daca sotul meu a intentat procesul de divort din motivul ca l-am neglijat in ultima perioada ca nu mai sint aceiasi persoana care ma cunoscut etc, iar eu refuz ... (vezi toată discuția)
Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? ana_mar1a ana_mar1a buna ziua, pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut ... (vezi toată discuția)