avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in instanta

BUNA ZIUA. AM SANSE DE CASTIG DACA AS ATACA IN INSTANTA LEGEA 244/2011 (MODIFICAREA LEGII 85/92 PRIVIND VANZAREA DE LOCUINTE DIN FONDUL LOCATIV DE STAT) VA ROG MULT SA MI RASPUNDETI .MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:37, 1 Iulie 2012
O lege sau un articol de lege se poate contesta cu sesizare la Curtea Constitutionala.
Sansele de castig sunt in functie de motivarea acestei sesizari, cu referire exacta la ce articol din Constitutie se incalca prin aplicarea acestei prevederi.
Atentie, ce articol din constitutie, nu ce interes personal al dvs. este lezat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea tva (la 24%) este neconstitutional Stefan021 Stefan021 Cresterea TVA la 24% (propus de guvern) pentru [u]anul in curs[/u] pot fi considerat neconstitutional... TITLUL I Dispozitii generale /CAP. II ... (vezi toată discuția)
Recurs la incheierea de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate florindbro florindbro Prin incheierea data de Curtea de Apel Timisoara la data de 01.07.2010 se respinge cererea de suspendare provizorie pana la solutionarea recursului in cadrul ... (vezi toată discuția)
Anulare sentinta curte de apel vasilevasilica vasilevasilica AM fost destituit din MAI dupa ce am fost cercetat conform O.M.AI.400/2004.AM inteles ca acest ordin a fost scos in afara legii....si urmeaza a fi publicat ... (vezi toată discuția)