avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals si uz de fals sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals si uz de fals sub semnatura privata

La inceputul anului 2011 s-a tinut adunarea generala a proprietarilor din asociatia blocului si s-a intocmit ulterior sedintei procesul verbal .Am contestat in instanta procesul verbal al adunarii generale ,care a fost depus de catre presedintele asociatiei la dosar fara a avea semnaturile presedintelui si comitetului executiv asa cum prevede legea 230/2007.O alta familie din bloc a fost data in judecata pentru restante iar la dosar a fost depus acelasi procesul verbal care avea adaugate semnaturile presedintelui si a doi membri din comitet dintre care una era cu virgula si semnatura unei persoane necunoscute care nu face parte din comitet.
Comparand alte doua procese verbale din ani diferiti mi-am data seama ca si semnaturile unor membri proprietari in bloc nu corespund de la o sedinta la alta.
Deoarece eu nu am decat copiile depuse de catre presedintele asociatiei la dosar si am aflat ca se mai afla si alte copii la primaria de sector care contine prima varianta a procesului verbal fara semnaturi,pot face plangere penala pentru fals si uz de fals deoarece au adaugat semnaturile ,plus ca o persoana care a semnat nu face parte din comitetul legal ales si semnaturile altor membrii nu corespund?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:43, 2 Iulie 2012
Puteti face plangere penala pt fals si uz de fals, insa va trebui sa indicati si numele peroanei care a falsificat inscrisul.
La fel si pentru persoana care a folosit inscrisul falsificat, avand cunostinta ca acesta este un fals astfel incat sa se poata retine savarsirea acestei infractiuni cu forma de vinovatie ceruta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere plangere penala ? noilul noilul In blocul nostru si-a stabilit sediul social Asociatia Mic News . Aceasta asociatie a falsificat stampila asociatiei , semnatura presedintelui si declaratiile ... (vezi toată discuția)
Pentru cate persoane poate vota o persoana in sedintele de bloc? andromeda71 andromeda71 La noi in bloc sunt 10 apartamente libere, iar administratorul voteaza de fiecare data pentru cele 11 apartamente (cel personal + cele 10 libere). Blocul are ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)