avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriere plangere penala ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriere plangere penala ?

In blocul nostru si-a stabilit sediul social Asociatia Mic News .
Aceasta asociatie a falsificat stampila asociatiei , semnatura presedintelui si declaratiile vecinilor care erau absolut obligatorii pentru obtinerea sediului social in blocul nostru.
Aceste falsuri au stat la baza obtinerii Hotararii Judecatoresti nr.152/11.09.2013 si apoi la investirea cu formula definitiva si irevocabila in data de 03.12.2013 de catre Asociatia Mic News.
In data de 20.11.;2013 Asociatia de Proprietari cu numarul 3247324 a depus o plangere la Sectia 26 Politie impotriva Asociatiei Mic News sub aspectul savarsirii de fals si uz de fals in incercarea de a obtine sediul social.
Cel care a primit responsabilitatea de a cerceta acest caz , d-ul Constantin , de fiecare data cand era sunat de presedinte sau administrator in legatura cu sesizarea asociatiei de proprietari raspundea ca cerceteaza acest caz.
Am facut din partea Asociatiei de proprietari cateva reveniri in scris la sesizarea initiala la Sectia 26 Politie fara sa capatam vreun raspuns.
Hilar este faptul ca aceasta Asociatie Mic News care a folosit stampila in fals a asociatiei de proprietari, care a falsificat semnaturile vecinilor si a presedintelui asociatiei de proprietari pentru a obtine Hotararea Judecatoreasca de infiintare a ei , intre timp s-a acreditat la Politia Romana, unul din membri fondatori Mihai Caldararu pozandu-se chiar cu ministrul d-na Carmen Dan.
Intrebarea noastra este : ce putem face pana se implinesc 5 ani , termen la care se prescrie falsul si uzul de fals si cum poate fi implicata Sectia 26 Politie prin neindeplinirea legii;.?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 17:53, 13 Martie 2018
Buna ziua,
Încercați să depuneri si o cerere la Parchetul de pe lângă judecătoria de care aparține secția respectivă. Prin aceasta atragerii atenția procurorului de caz cu privire la abuzul anchetatorului. Mai mult solicitați in scris, sa va informeze cu privire la stadiul dosarului penal.
Nu stiu si nu as putea intelege contextul/legatura cu poza despre care spuneti ca ar aparea si ministrul respectiv însă e posibil sa fie tot o făcătură.
Cata vreme nu aveti convingerea că acea poza este originală nu puteti face supoziții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals sub semnatura privata tanis tanis La inceputul anului 2011 s-a tinut adunarea generala a proprietarilor din asociatia blocului si s-a intocmit ulterior sedintei procesul verbal .Am contestat in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fraudulos. IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Cu respect, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata pentru anularea unui contract de munca fraudulos. Este vorba despre un contract ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pt cabinet medical stefanix stefanix Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: Pt infiintarea unui cabinet medical este necesar acordul Asociatiei de locatari si/sau acordul locatarilor de pe ... (vezi toată discuția)