avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firme care angajeaza mereu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firme care angajeaza mereu

Lucrez la o firma care are pretentii ca este serioasa,dar care plateste mai putin decat salariul mediu pe economie.La angajare ni s-a spus verbal ca vom beneficia de prime din trei in trei luni si marire de salariu dupa un an.
Ulterior am aflat ca nu este nimic adevarat si ca firma este tot timpul prezenta cu anunturi de angajare deoarece foarte multi pleaca singuri dupa o scurta perioada de timp si asa dupa un an am ajuns printre cei mai vechi din firma.
Puteti sa-mi spuneti ce beneficii sau deduceri are firma deoarece angajeaza mereu personal?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 15:57, 5 Iulie 2012
Nu are niciun fel de beneficii sau deduceri o societate care angajeaza in permanenta ..
are rulaj de personal cu salarii mici nu ajunge ? ce deduceri daca gaseste ieftin mana de lucru !

nu acceptati la nici un angajator sa lucrati fara salariul convenit de dvs. pe acte , nu are rost daca e serios va intelege daca nu la revedere e plina lumea de hoti si smecheri.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
olden, utilizator
tanis a scris:

.......
Puteti sa-mi spuneti ce beneficii sau deduceri are firma deoarece angajeaza mereu personal?
Multumesc.



Daca privim strict sub aspect legal,nu au niciun fel de facilitati,legislatia nu contine astfel de prevederi.
Aparent s-ar putea crede insa ca au castig de pe urma folosirii fortei de munca ieftine...
Insa,privit in perspectiva ,o astfel de politica de resurse umane in care nu se urmareste mentinerea unui grad cat mai ridicat de retentie a personalului in firma prin motivarea salariala si nu numai,poate deveni f. paguboasa in timp, o cauza o constituie si faptul ca, costurile cu recrutarea vor intrece asa zisele economii realizate,ca sa nu mai vorbim si despre alte dezavantaje,dar s-ar putea sa fiu acuzata ca filosofez,asa incat nu voi intra in detalii.
sau, poate angajatorul doreste sa scape de procedurile de concediere destul de complexe, iar astfel personalul angajat va solicita incetarea CIM, procedura mult mai accesibila acestor "asa zis angajatori"
Oricum oamenii pleaca din acea firma fie ca si-ar depune demisiile ,fie ca ar fi concediati,nu modalitatea de incetare a contractelor de munca constituie problema,ci faptul ca angajatii nu raman f. mult timp acolo si ca respectiva firma este intr-o perpetua campanie de recrutare/selectie de personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contractul de munca FIF2002 FIF2002 Buna ziua, Printr-un act aditional la contractul de munca angajatorul meu vrea sa aplice urmatoarea clauza: Salariatul se angajeaza ca, fara acordul scris ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba contima contima Dragii mei, va rog sa-mi elucidati o nelamurire. Conform art. 32, alin.3 din Codul Muncii, neinformarea salariatului anterior incheierii sau MODIFICARII ... (vezi toată discuția)
Concediere pt motive ce nu tin de persoana salariatului! mara_dona mara_dona Bună seara. Am fost nominalizat pentru încetarea contractului ca urmare a reorganizării, dificultăţilor economice pe care le-ar întâmpina firma. ... (vezi toată discuția)