avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru pierdut

La cumpararea apartamentului nu am primit de la fostul proprietar cadastrul. Mai tarziu am aflat ca acesta trebuia sa imi dea si cadastrul in original. Ce pot face acum? Mentionez ca apartamentul a fost cumparat prin credit imobiliar.
Daca as vrea sa il vand acum ce ar trebui sa fac? Precizez ca la una din bai am deplasat un zid de 1 m(care contine usa) mai in fata cu 1 m, marind astfel suprafata baii. Nu am proiect pentru aceasta modificare.

Multumesc pentru toate informatiile
Cel mai recent răspuns: senga , utilizator 03:35, 9 Ianuarie 2009
Nu este o tragedie ca nu ai primit originalul acestui cadastru pentru ca el fiind intocmit in doua exemplare se neglijeaza adesea fiind lasat pe la diferite institutii Poti solicita in calitate de actual proprietar o copie conforma cu originalul de la Oficiul National de Cadastrui si Publicitate Imobiliara -serviciul de cadastru -biroul teritorial
Daca ai efectuat aceste modificari trebuia sa ai la baza o autorizatie si recomand sa soliciti o noua masuratoare si astfel a documentatei cadastrala noua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament adjudecat prin licitatie gogu gogut gogu gogut vreau sa cumpar si eu un apartament adjudecat prin licitatie de la o persoana kre nu mi s-a parut foarte credibila si serioasa!acest apartament a fost ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter construit fara autorizatie tic9ec tic9ec Buna ziua, doresc sa cumpar un apartament la parterul unui bloc. Acest apartament are construit pe toata lungimea apartamentului un balcon, fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)