avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... modalitati de solutionare a unui litigiu cu propriul ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

modalitati de solutionare a unui litigiu cu propriul avocat

Care sunt modalitatile de rezolvare a litigiului in situatia in care avocatul angajat ( ,al carui onorariu a fost platit ,inclusiv taxele de timbru pe care urma sa le plateasca in tribunal in speta in care ma reprezenta) nu introduce actele spetei timp de 10 luni ,dupa 10 luni initiaza procesul dar nu se prezinta la 3 sedinte de judecata si amana o sedinta sub pretextul ca clienta sa(????)este internata in spital iar in final nu achita taxele de judecata si dosarul este respins? Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:49, 2 Iulie 2012
depinde de relatia contractuala pe care o aveti cu acesta, in sensul ca ar trebui sa verificati contractul , singura solutie viabila este sa va schimbati avocatul, ...:(
In cazul in care situatia descrisa de dvs este una reala, puteti face o sesizare la baroul din care acel avocat face parte.

Asta dupa ce in prealabil discutati cu dansul amiabil in vederea rezolvarii situatiei dvs, daca se mai poate face ceva, in sensul introducerii unei noi actiuni, de aceasta data timbrata corespunzator. Solicitati eventual si o restituire partiala a onorariului.

Aveti dreptul conform contractului semnat cu acesta sa fiti informata despre situatia din dosar. Poate exista o alta explicatie in legatura cu acest dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata si numarul sedintelor oltul oltul cheltuielile de judecata depind de numarul sedintelor? de exemplu daca am un proces si am al doilea termen si cer o amanare cheltuielile de judecata se ridica ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxelor judiciare din contul avocatului lorexx lorexx Buna ziua. drept urmare a castigarii unor dosare, avocatul, ca reprezentant al societatii noastre, a incasat cheltuielile de judecata. Fireste, acestea i-au ... (vezi toată discuția)
Onorariu partaj exagerat si nemeritat Stropa Stropa Buna seara, am nevoie de ajutor. Am divortat in urma cu aproape 5 luni. In dosarul depus atunci in instanta se specifica ca divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)