avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare

Daca sunt in somaj cum pot sa ma angajez ca ulterior sa mai pot beneficia de somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:55, 2 Iulie 2012
1. Daca va angajati cu CIM pe termen de maximum 12 luni se va suspenda plata indemnizatiei pentru somaj si se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea CIM.

2. - Daca va angajati cu CIM pe perioada nedeterminata atunci va inceteaza plata indemnizatiei de somaj.
- Pentru a mai putea beneficia apoi de indemnizatie de somaj trebuie sa va incetete CIM din motive neimputabile dvs. si sa aveti 12 luni cotizate la somaj, inainte de incetarea CIM.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie vmire vmire momentan sunt in somaj urmeaza sa incetez somajul si sa ma angajez.viitorul sef m-a atentiont ca o sa imi faca ctr pe perioada nedeterminata dar ca in caz ca e ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj daniel_hd daniel_hd Am avut peste 10ani lucrati fara intrerupere. Am beneficiat de somaj 2luni de zile, respectiv lunile februarie si martie 2014, apoi am fost angajat cu carte de ... (vezi toată discuția)
Angajare in perioada somajului natasa_222@yahoo.com natasa_222@yahoo.com Buna ziua Va rog daca se poate o lamurire Am intocmit dosarul pentru somaj pe care o sa il depun in luna mai. Intre timp am gasit un loc de munca dar ... (vezi toată discuția)