Buna ziua..am si eu o intrebare, in noiembroi 2011 am fost condamnat la 4 ani cu suspendare sub suporaveghere pentrru infractiuni pe durmuriile publice(conducere fara permis) din cauza mau multor dfosare penale pt aceasta infractiune! Astazi am primit o noua citatie pentru fond cu aceiasi infractiune!! fapta a fost comisa in urma cu cativa ani inainte de a primii condamnarea cu suspendare, intrebare mea ar fi urmatoarea la ce ar trebuii sa ma astept este on motiv intemeiat pentru a imi fii ridicata condamnarea cu suspendare si a primii cu executare datorita acestui dosar din urma
Va multumesc mult de tot pentru ajutor, ma sperie foarte mult chestia asta... inainte de condamnarea cu suspendare suibv supraveghere am avut mai multe dosare si condamnari cu suspendare, banuiesc ca acestea s-au contopit in una sngura adica condamnarea cu supraveghere ! Conteaza si acest lucru faptul ca pana la condmanarea cu suspendare sub supraveghere am ami avu cateva condamnari pt acelasi lucru cu supendae(conducere fara permis) va multumesc inca odata
Ce mi se pare ciudat este faptul ca dosarul apare cu nr /4/2012 eu nu am comis nici o fapta in 2012.... iar ce resulta din citatie este infractiouni pe drumuriile publice (oug nr 195/2002) Art 85 a;lin 1 sii art 86 ali 1
Chiar dvs. aţi afirmat că este vrba despre o infracţiune comisă anterior pronunţării hotărârii de condamnare cu suspendarea executării .
Nr. de dosar indică faptul că dosarul s-a format în 2012 , şi nu că aţi comis infracţiunea în 2012. După datele furnizate de dvs. ar trebui să se întâmple ceea ce v-am spus în mesajele anterioare...