avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract v-c termen limitat sau procura termen ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract v-c termen limitat sau procura termen nelimitat?

Buna ziua. V arog sa ma ajutati cu un raspuns in leg. cu probl. mea.
Acum cativa ani, am incheiat un antecontract de v-c, pentru un teren, cu o firma si am primit intregul pret al terenului. Antecontractul avea trecuta ca data de finalizare pt contract peste 2 luni. Tot atunci, am semnat si o procura prin care am imputernicit o pers. de la acea firma prin care am mandatat-o sa faca toate actele in numele meu si sa semneze contractul final, fara sa ma mai prezint eu la notariat. In procura, la final este scris asa: "...va semna contractul de v-c...va indeplini toate formalitatile necesare ducerii la indeplinirea prezentului mandat. Procura este pe termen nelimitat, pana la frealizarea operatiunii juridice sus-mentionate".
As putea revinde acest teren, fara sa am explicatii de dat acelei firme cu procura?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionescu_paula , utilizator 14:48, 2 Iulie 2012
Chiar nu ma poate sfatui nimeni....?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate antecontract v/c teren arabil ContSters275324 ContSters275324 In 2006 am vandut o suprafata de teren arabil unor investitori straini,acestia fiind reprezentati la incheierea antecontractului de 2 interpusi \\"X si ... (vezi toată discuția)
Invocarea art.3 din decretul 167/1958 LIA_MAX LIA_MAX In urma cu 5 ani am dat procura unui domn X sa-mi vanda un teren, ulterior am aflat ca acest mandatar al meu avea un contract cu o firma in baza caruia se ... (vezi toată discuția)