avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces rezolutiune contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces rezolutiune contract

buna ziua,sunt in calitate de pirit intr-un proces de rezolutiune contract,iar procesul se amina din diferite motive.cit timp se poate amina?de cite ori au reclamantii voie sa amine?adica din martie s-a aminat din cauza caci au schimbat avocatul,nu se prezinta la interogatoriu,pentru studiu dosar samd...
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 20:36, 2 Iulie 2012
nu exista un numar fix sau estimat de amanari, si se va amana ori de cate ori instanta considera ca este necesar din motive procedurale, administrari probe șa
cu alte cuvinte pot imbatrinii!!dar la fel de bine,instanta poate anula procesul?
cam 4-5 termene poate dura in mod obisnuit un dosar de o complexitate redusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aminarea pronuntarii Anca Puma Anca Puma As dori sa stiu, daca este normal ca intr-un proces civil, sa se amine pronuntarea de cel putin 3 ori, si pina la urma, de cite ori se poate amina din punct de ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate prezentare avocat-cate termene se pot acorda? ilenuta1963 ilenuta1963 Astazi avocatul piritilor a cerut aminare (rin fax) cum ca nu e poate prezenta . Este a doua oara cind fac asa . Nu la rind , dar a doua oara . De cite ori ... (vezi toată discuția)
Cite amanari poate avea un proces bennyone bennyone Am si eu o problema am un proces pe rol si fosta sotie si avocatul acesteia invoca diferite motive sa amine procesul .De cite ori au acest drept si cum se ... (vezi toată discuția)