avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imposibilitate prezentare avocat-cate termene se pot ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imposibilitate prezentare avocat-cate termene se pot acorda?

Astazi avocatul piritilor a cerut aminare (rin fax) cum ca nu e poate prezenta . Este a doua oara cind fac asa . Nu la rind , dar a doua oara . De cite ori poate facea asta ? Eu stiu ca piritii nu au avut bani sa-l plateasca si au gasit acet subterfugiu . Este enervant ...am batut 200 km .
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 20:06, 18 Septembrie 2014
In mod normal o singura amanare se putea da pt lipsa de aparare/ imposibilitate de prezentare.
Dv. aveti avocat? Ati spus ca va opuneti? Instanta v-a intrebat?
da m a itrebat daca sunt de acord cu aminarea , am spus ca nu . a dat un termen fff scurt - 7 zile . nu am avocat ....bani ...dar eu nu am lipsit niciodata si mi-am indeplinit toate obigatiile . i-a spus grefierului sa-i ceara ceva acelui avocat , nu am inteles ce ...ceva legat de o dovada ceva...
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
ilenuta1963, utilizator
Se intampla ca instanta sa nu isi aminteasca in toate dosarele ca a mai fost o cerere de acelasi tip, partea sa nu stie sa-si argumenteze cererea de respingere a amanarii ca nedovedite. Nu stiu pe ce procedura va judecati, insa trebuia ca dovada sa fie deja la dosar la momentul judecatii cererii de amanare.
da . am intrebat , nu-i mare problema . ok multumsc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere aminare termen ContSters344918 ContSters344918 M-a sunat avocatul piritilor si mi-a spus ca nu se poate prezenta , deoarec are un alt termen la o alta instanta superioara si cere aminarea , avocatul stie ca ... (vezi toată discuția)
Primul termen la care partea este legal citata aleodor27 aleodor27 Referitor la art. 204 NCPC, ce se intelege prin \\"primul termen la care partea este legal citata\\"? (vezi toată discuția)
Cheltuieli d ejudecata ContSters262943 ContSters262943 In cazul in care se pierde un proces in care reclamantul cere cheltuielli de judecata , suma ceruta de catre acesta se atribuie piritului in cazul in care ... (vezi toată discuția)