avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERERE AMINARE TERMEN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERERE AMINARE TERMEN

M-a sunat avocatul piritilor si mi-a spus ca nu se poate prezenta , deoarec are un alt termen la o alta instanta superioara si cere aminarea , avocatul stie ca piritul a fost citat sa se prezinte la interogatoriu si spus ca nu vine la interogatoriu. Pot cere instantei sa respinga cererea de aminare ca nefondata ? Este bataie de joc ma puine pe drumuri . Am adus un martor de la distanta ........Pot cere respingerea cererii de aminare ??
Cel mai recent răspuns: ContSters344918 , utilizator 15:07, 11 Februarie 2015
Puteti cere respingerea cererii de amanare, insa instanta este cea care apreciaza daca aceasta cerere este intemeiata.
avocatul lor trebuie sa aibe o delegatie ceva depusa la dosar pentru a putea face aceasta cerere de aminare ? daca nu are ??inca nu stiu daca are sau nu , ma uit dimineata in dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate prezentare avocat-cate termene se pot acorda? ilenuta1963 ilenuta1963 Astazi avocatul piritilor a cerut aminare (rin fax) cum ca nu e poate prezenta . Este a doua oara cind fac asa . Nu la rind , dar a doua oara . De cite ori ... (vezi toată discuția)
Amanare angajare aparator madalina000 madalina000 societate comerciala data in judecata pentru obligatia de a face. daca dosarul a fost inregistrat in data de 14.06 iar primul termen este in data de 08.09, se ... (vezi toată discuția)
Proces rezolutiune contract nicole852107 nicole852107 buna ziua,sunt in calitate de pirit intr-un proces de rezolutiune contract,iar procesul se amina din diferite motive.cit timp se poate amina?de cite ori au ... (vezi toată discuția)