avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont bancar

buna! am deschis un cont bancar prin 2008 la o banca ,din acel an nu mai am nimic in cont...cand devine inactiv contul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:33, 2 Iulie 2012
Depinde de banca, nu exista ceva general in acest sens. Daca contul este deschis din 2008 si nu ati mai operat nimic in el cu siguranta este inactiv. Puteti solicita lamuriri bancii unde il aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare pe viata ? oanaportar oanaportar La BancPost am un depozit din anul 2008. Cand am depus banii si mi-am facut cont la aceasta banca pt.prima data, am beneficiat si de o asigurare pe viata, ... (vezi toată discuția)
Conturi nefolosite la banca,cheltuieli cu ele EllaG EllaG Buna ziua! Acum ceva timp,prin 2008,tatal meu a deschis 2 conturi la BRD pentru mine si fratele meu ,pentru a primi acolo alocatia. Din spusele lui,a facut ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont bancarfara notificare MarianaB072 MarianaB072 Constat azi ca al meu cont bancar a fost inchis de catre banca deoarece nu a mai avut activitate timp de 4 luni ... Nu a fost arhivat sau suspendat temporar ... (vezi toată discuția)