Am o restanta de 1100 de lei la o banca ce a trimis recuperarea ei la o firma de gen.Nu am mai platit din iulie 2010 ramanand fara loc de munca.In urma cu cateva zile am primit o scrisoare in care mi se aducea la cunostiinta cum ca au delegat un detectiv particular de la nu stiu ce sectie sa faca investigatii cu privire la cea ce fac pentru a descoperii ,probabil daca muncesc pe undeva sau nu stiu sa mearga pe la vecini sa se intereseze daca produc ceva,iar in urma investigatiilor ma va da in judecata cu executare silita pentru recuperarea datoriilor.
Are voie sa faca lucrul asta ?Adica pentru ce sa ma investigheze?Ce infractiune am comis?
Societatile de recuperare a creantelor recurg la tot felul de strategii pentru a determina debitorii sa plateasca. Intr-un fel este si firesc, ei doresc sa isi recupereze creanta, adica banii pe care vi i-a imprumutat. Iar cu privire la activitatea detectivului acesta isi desfasoara si el activitatea sub prevederile unei legii si este obligat sa respecte anumite conditii legale prin care nu va aduce atingere drepturilor si libertatilor dvs. fundamentale.
Bine ,inteleg ca nu va aduce atingere drepturilor ,dar daca va merge pe la vecini sau stiu eu ce fel de urmarire foloseste nu aduce dupa sine o anumita masura de incalcare a intimitatii?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Jurnalist independent
camy25
Ca sa pot avea acces la anumite informatii de interes public, trebuie sa fiu angajata la vreun trust? Adica, nu cred ca pot intra intr-o cladire si sa ii ... (vezi toată discuția)
Angajator
redu
1.este legal, norrmal , moral nu este ca un angajator sa ceara feedback de la fostii angajatori ai unui candidat la un post in firma lui fara acordul verbal al ... (vezi toată discuția)