avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii reintregire salarii bugetari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

reintregire salarii bugetari

Buna ziua!
Ce act normativ reglementeaza reintregirea salariilor bugetariilor cu 8% de la 1 iunie?
Multumesc!
Marie-Jeanne
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:22, 7 Iulie 2012
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 19 din 16 mai 2012 privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale( M.Of.340/18.05.2012)
[ link extern ]
(paginile 6 si 7)
:offtopic:Interventie moderator:

@marie-jeanne

Va rog sa respectati Regulamentul de postare al mesajelor. Deschiderea de topicuri cu acelasi continut este interzisa in forum.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor revisal ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA Va rog sa-mi spuneti cum pot sterge un salariat din REVISAL. Nu am vazut nicio optiune unde se poate sterge un salariat care din greseala l-am inregistrat. De ... (vezi toată discuția)
Contract de locatiune moweedy2 moweedy2 Sunt proprietarul unui imobil (persoana fizica). Urmeaza sa inchei un contract de locatiune ,pe acest imobil,cu o persoana juridica. Locatarul urmeaza sa -si ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere petre61 petre61 tatal meu a facut un contract de intretinere unei doamne care a avt grija de el pe dara de 19 06 a fost semnat si pe 21 sa spanzurat se ote ataca contractul? (vezi toată discuția)