avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Incheiere de sedinta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Incheiere de sedinta

Buna ziua,

Intr-un dosar de insolventa presedintele instantei, in incheierea de sedinta, a dispus catre administratorul judiciar ca acesta sa predea catre organele de ancheta penala actele contabile ale societati ce se afla in insolventa.
Acesta incheiere de sedinta are valoare executorie sau ramane la aprecierea administratorului judiciar sa predea sau nu acele documente?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
maryanro, utilizator
Cel mai recent răspuns: maryanro , utilizator 13:23, 4 Iulie 2012
Va rog o parere.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura penala maryanro maryanro Buna ziua, Am si o speta, intr-un dosar de delapidare si evaziune fiscala procurorul a cerut expertiza financiar contabila, intre timp societatea a fost ... (vezi toată discuția)
Caz dizolvare societate -predare documente contabile alexandra.a1404 alexandra.a1404 Buna ziua Societatea a intrat in insolventa din cauze penale, existind in cercetare un dosar penal cu inceperea urmaririi penale a fostilor administratori. ... (vezi toată discuția)
Chirie mall simina1 simina1 nu reusesc sa mai platesc chiria in mall.doresc falimentarea firmei.care sunt consecintele in cazul acesta ca nu le mai platesc chiria (vezi toată discuția)