avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon domiciliu si reveniri inopinate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon domiciliu si reveniri inopinate

Nevata, m-a parasit in Martie 2011, mutandu-se cu toate lucrurile sale personale la un alt barbat in Cluj, cunoscut prin internet, dupa o casnicie din 1994, fara copii.

OK pana aici, m-am consolat cu ideea si incerc sa-mi refac viata, zilele urmatoare voi depune si actele pentru divort pe motivul "părăsirea nejustificată a domiciliului conjugal imputată pârâtei"

Problema ce ma deranjeaza cel mai tare este ca ea are pretentia sa vina cand vrea ea in apartamentul nostru din Arad, unde am ramas eu, motivand ca ... "este si apartamentul ei"

oare pot face ceva in privinta asta ?

este chiar neplacut sa ma trezesc cu ea la usa cand i-mi este lumea mai draga, dupa mai bine de 1 an decand a plecat la noul ei iubit.

exista vre-o solutie legala ?

cand i-am spus ca voi schimba yala, mi-a raspuns ca va veni cu politia si va sparge usa #-o#-o#-o

cum sa fac ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:49, 3 Iulie 2012
Daca este trecuta in actele imobilului,nu puteti face nimic in acest sens pana la pronuntarea sentintei de divort,iar ulterior a partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu cu recuperare de bunuri liviu31 liviu31 Buna seara!Pe scurt,in momentul de fata inca nu a avut loc prima infatisare in procesul de divort,dar sotia mea a parasit domiciliul inca din luna ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are o sotie care isi abandoneaza copilul si sotul,dar doreste sa se intoarca la familie dupa un an si jumatate...? liliana redai liliana redai Buna ziua,sanate si realizari multiple in noul an! Revin cu o noua rugaminte:ma poate lamuri cineva ce drepturi legale are o mama care isi paraseste ... (vezi toată discuția)
Fosta soția îmi interzice accesul în apartamentul proprietate comună. pot intra cu forța? turelu turelu Am divortat in 2017. In urma divortului, copilul pe care il avem in varsta de 13 ani, ramane in custodie comuna cu domiciliul la mama lui. Intre timp, ca sa ... (vezi toată discuția)