Amm intarziat cu platapensiei alimentare,si fostul sot m a dat in judecata,Nu am cum sa i platesc datoria in 48 de ore,ce pot sa fac?Trebuie sa mentionez ca nu pot dovedi ca i am platit pana acum,ca am avut incredere in el#-o
Pastrati chitante, recipise etc orice hartiuta care dovedeste faptul ca ati platit cat de cat, ca v-ati dat interesul pentru asta. In rest nu prea vi se poate intampla mare lucru. Oricum nu e bine nici sa stati in nepasare.
Ati zis ca de 6 luni n-ati mai trimis, sa inteleg ca si inainte de astea 6 luni, ati trimis din 2 in 2 ?
Bineinteles ca fiecare isi stie situatia cu care se confrunta, nu putem judeca pe nimeni, insa cat acel copil are doi parinti si e minor, ambii sunt datori sa-i acorde intretinere. Nu e rea vointa din partea celuilalt parinte ca cere dreptul copilului vostru.
pai din doua in doua luni cate 100 de euro,alea fiind catre 4 milioane de lei.Obligatia mea e sa trimit 120lei lunar.Cred ca nu e rau nici asa.
problema e ca am prea putine chitante sa demonstrez caam trims,fostul venind de multe ori in orasul undestau eu la lucru,ii dadeam banii in mana.Am cateva dar sub nici o forma nu am cum demonstra ca i am trimis regulat.In tara nu pot sa ma duc ca nu am unde,nu am nimic acolo,financiar nici nu mi permit.Care ar fi solutia cea mai buna de a rezolva problema.Fostul cere 500 de euro sa retraga plangerea.Nu am de unde sa scot atatea bani.
este vorba de o plangere penala deci. Nu va trage nimeni la raspundere ca nu ati platit o data sau de doua ori pentru ca nu aveti posibilitati. Politia trebuie sa dovedeasca reaua intentie in faptul ca nu doriti sa platiti. Trimiteti cat puteti d-voastra, dar pastrati orice dovada a expedierii banilor. Amenintarea cu cei 500 de euro dupa parerea mea este doar o incercare de intimidare.