avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Amm intarziat cu platapensiei alimentare,si fostul sot m a dat in judecata,Nu am cum sa i platesc datoria in 48 de ore,ce pot sa fac?Trebuie sa mentionez ca nu pot dovedi ca i am platit pana acum,ca am avut incredere in el#-o
Cel mai recent răspuns: sarahlee , utilizator 16:36, 10 Iulie 2012
pai i am trimis tot timpul cum si cat am putut,cate 50,100 de euro poate nu luna de luna,dar din 2 in 2 luni da.
Pastrati chitante, recipise etc orice hartiuta care dovedeste faptul ca ati platit cat de cat, ca v-ati dat interesul pentru asta. In rest nu prea vi se poate intampla mare lucru. Oricum nu e bine nici sa stati in nepasare.
Ati zis ca de 6 luni n-ati mai trimis, sa inteleg ca si inainte de astea 6 luni, ati trimis din 2 in 2 ?
Bineinteles ca fiecare isi stie situatia cu care se confrunta, nu putem judeca pe nimeni, insa cat acel copil are doi parinti si e minor, ambii sunt datori sa-i acorde intretinere. Nu e rea vointa din partea celuilalt parinte ca cere dreptul copilului vostru.

pai din doua in doua luni cate 100 de euro,alea fiind catre 4 milioane de lei.Obligatia mea e sa trimit 120lei lunar.Cred ca nu e rau nici asa.
problema e ca am prea putine chitante sa demonstrez caam trims,fostul venind de multe ori in orasul undestau eu la lucru,ii dadeam banii in mana.Am cateva dar sub nici o forma nu am cum demonstra ca i am trimis regulat.In tara nu pot sa ma duc ca nu am unde,nu am nimic acolo,financiar nici nu mi permit.Care ar fi solutia cea mai buna de a rezolva problema.Fostul cere 500 de euro sa retraga plangerea.Nu am de unde sa scot atatea bani.
este vorba de o plangere penala deci. Nu va trage nimeni la raspundere ca nu ati platit o data sau de doua ori pentru ca nu aveti posibilitati. Politia trebuie sa dovedeasca reaua intentie in faptul ca nu doriti sa platiti. Trimiteti cat puteti d-voastra, dar pastrati orice dovada a expedierii banilor. Amenintarea cu cei 500 de euro dupa parerea mea este doar o incercare de intimidare.

Alte discuții în legătură

A plecat din tara din cauza pensiei alimentare! diana.eugenia diana.eugenia Buna tuturor.ce pot sa zic dupa ultimul subiect si dupa ce l-am dat pe tata fetei mele in judecata si am obtinut pensia mai mare poprire pe salar si data fixa ... (vezi toată discuția)
Neridicare pensie alimentara crystyna80 crystyna80 Buna ziua,am si eu o nelamurire.Sotul meu a avut o relatie de cncubinaj in trecut(13ani)din care a rezultat o fetita.el plateste pensie alimentara,dar de 9 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fosta sotie si cu politia in fata casei !!! ContSters326317 ContSters326317 Buna dimineata tuturor! Sunt casatorita de aproape 3 ani , iar sotul meu a divortat in urma cu 7 ani, de pe urma casniciei anterioare are 3 copii de 16, 15 si ... (vezi toată discuția)