avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie probe biologice

va rog frumos in cat timp se poate contesta rezultatul probelor biologice si unde? multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
yomaryo, utilizator
Cel mai recent răspuns: yomaryo , utilizator 22:50, 3 Iulie 2012
de la momentul aflarii valorii probelor biologice putei solicita o recalculare
multumesc azi am platit analizele la iml am aflat rezultatul...mi s-a spus ca le va trimite catre politie si vreau sa le contest deoarece flaconul cu sange a fost trimis catre iml dupa cel putin o saptamana de la recoltare...si as vrea sa stiu unde fac aceasta contestatie la politie? sau unde si in cat timp se poate face va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe biologice...stabilirea alcoolemiei yomaryo yomaryo buna ziua va rog cineva priceput ..sa ma sfatuiasca si pe mine ce pot face in cazu meu.. pe data de 25.12.2011 am avut un incident minor cu masina ..alcool ... (vezi toată discuția)
Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)
Revizuire pentru conducere sub influenta alcoolului avvalentina avvalentina Cine a fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice [b]fara a fi verificata in prealabil procedura prelevarii sangelui [/b][i]pentru ... (vezi toată discuția)