Buna ziua! Ma numesc Dragos Constantin si am fost angajat pentru o perioada de aproape un an la SC GSBET SRL, o societate cu activitate in domeniul pariurilor sportive. In urma cu cateva zile am fost instiintat printr-un preaviz ca unitatea in care lucrez va fi desfiintata. Preavizul mi-a fost dat sa-l semnez pe data de 26 iunie, el fiind datat si proabil inscris pe data de 1 iunie. Pe langa acest lucru, angajatorul refuza sa plateasca salariul si tichetele de masa aferente lunii mai (care conform CIM trebuiau platite pe data de 15 iunie) neinvocand niciun motiv clar. Mentionez ca statul de salariu a fost inregistrat (am primit un exemplar pentru un dosar de credit bancar, precum si fluturasul de salariu). Dupa toate cele intamplate, orele lucrate si completate in pontaj nu au fost platite pana acum decat partial, la fel si orele suplimentare. In aceeasi situatie sunt eu si inca 20 si ceva de colegi de la fostul loc de munca. In afara plangerii la ITM, ne sfatuiti sa ii actionam in instanta? Vom avea castig de cauza? Care este procedura in acest caz? Va multumesc anticipat si astept raspunsurile dumneavoastra.
Instanta competenta a solutiona un litigiu de munca este : Tribunalul in raza caruia isi are domiciliul sau locul de munca reclamantul.
Este vorba despre o competenta teritoriala facultativa .
Demisia
geoman
Baiatul meu a lucrat la o firma pana pe data de 06-07-2015 si a dimisionat pe data de 15-07-2015 este ziua de salariul lichidarea pe luna iunie pana la aceasta ... (vezi toată discuția)