In urma unei neintelegeri,parintii mei au facut act de vanzare-cumparare pentru bunurile detinute, surorii mele pe mine excluzandu-ma in totalitate de la mostenire. Inteleg din raspunsurile anterioare ca as putea ataca contractul de vanzare cumparare( stiu sigur ca este cu clauza de intretinere si cu imposibilitatea de a fi vandute cat parintii sunt in viata si banuiesc ca , suma trecuta in contract nu este una la reala valoare a bunurilor).
1. care sunt pasii de urmat pt atacarea contractului si care sunt sansele sa castig ceva?
2.mai exista un imobil pentru care nu s-a facut deocamdata nici un act si nici succesiunea, desi tatal a decedat. Sora mea urmareste sa obtina in intregime partea mamei, pe mine nelasindu-ma sa am acces( sa vorbesc cu mama). cum as putea preveni faptul ca si aceasta parte a mamei sa fie mostenita in intregime de sora mea. Daca sunt chemata la succesiune este bine sa ma prezint sau este mai bine sa refuz . care ar fi consecintele in cazul in care ma prezint si in cazul in care nu ma prezint