avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Ajutor!!! retinut in Germania, ce fac?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Ajutor!!! retinut in Germania, ce fac?

Buna ziua oameni buni.Am nevoie mare de ajutorul vostru cu un sfat.Prietenul meu e plecat de o luna in Germania, acum o saptamana nu am avut nici o nouatate de la el, credeam ca mor de griji pentru el...eri am primit un apel scurt de la el ca este retinut pentru furt, insa el nu a furat nimic. Spuneti-mi va rog la cine pot apela ca sa ma ajute, sa verifice ce s-a intamplat cu adevarat.Nu a avut nici o penalitate in viata lui fiind un om cinstit. Cum sa-l ajut, ce fac, la cine adresez??? va roooog ajutati-ma!!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:22, 7 Iulie 2012
Lui i se va aloca un avocat din oficiu. Luati legatura cu avocatul respectiv, in ce limbi stiti (engleza, franceza, etc.).

Dupa cate stiu Politia germana si justitia germana nu acuza oamenii pe nedrept de infractiuni pe care nu le-au comis, cu exceptia unor cazuri foarte rare de erori juridice. In orice caz, judecatorul va constata daca exista suficiente probe pentru a fi retinut in continuare, iar daca se va da un verdict ca ar fi vinovat de furt, poate face apel, iar sansa de a nimeri numai de politisti, procurori si judecatori corupti este foarte mica, Germania nu e ca Romania in privinta asta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2012
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare belgia lowlaw lowlaw In cazul unei condamnari de 4 ani pentru furt in Belgia, mentionez ca probele prezentate de instanta sunt neconcludente cu toate acestea pastreaza starea de ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept erich erich Am si eu o intrebare logica! Ca ce chestie, pentru a studia in Romania Dreptul, sunt obligat sa invat Engleza si/sau Franceza. Prin cuvantul ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)