avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... diferenta de teren din certificatul de mostenitor cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

diferenta de teren din certificatul de mostenitor cu ceea ce am in realitate

buna ziua ,am si eu o intrebare,
in urma unui certficat de mostenitor am dobandit un teren de 150mp,ziilele trecute am incercat sa ii fac cadastru si sa/l intabulez pentru a/l vinde,la masuratorile cadastrale a reiesit un plus de 64 mp si mi sa spus ca nu pot intabula terenul,exzista vreo posibilitate,eu doresc cadastru pe 150 problema este ca nici asa nu se poate ma puteti ajuta cu un sfat ,ce pot face in situatia acceasta_
iar din planurile parcelare care exzita la imi rezulta 214 mp ca pot face
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:00, 4 Iulie 2012
Puteţi întabula atât cât aveţi în certificatul de moştenitor iar mai apoi, printr-o acţiune în constatare , în instanţă, veţi face rectificarea de C.F , pentru restul de 64 mp.
Spuneţi că nu aţi putut întabula nici cei 150 mp- acest lucru înseamnă că mai aveţi şi o altă problemă, pe care trebuia să v-o arate cei de la OCPI, ca răspuns la cererea de întabulare, pe care , probabil aţi înaintat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa fac o intabulare!va rog,ajutati-ma! adrian_h adrian_h Buna seara!Zilele trecute,am facut succesiunea dupa bunica mea,procedura prin care eu am cules intreaga mostenire,datorita faptului ca mama mea a renuntat la ... (vezi toată discuția)
Cum pot restabili granitele unui teren intravilan Vykynyky Vykynyky Buna ziua Am mostenit un teren de 10000 mp dar in realitate toti vecinii mei au mutat gardurile in asa fel incat acum mai am cam 8000 m p As vrea sa-l vand ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)