avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asigurare de sanatate

Eu impreuna cu sotul meu avem o societate SRL, suntem asociati si administratori 50-50 %,nu mai suntem angajati nici la firma noastra nici in alta parte. As vrea sa-mi platesc contributia la sanatate. Am fost la Casa de sanatate Prahova si mi s-a spus ca nu mai pot incheia contract cu ei si dupa data de 1 iulie sa merg la Adm financiara din orasul meu. Care e procedura ? Ma asigur ca asociat la firma si imi trebuie actele societatii ( actele ar trebui deja sa le aibe la Administratie, firma functionand de cativa ani )- mentionez ca nu am venituri nici de la firma nici din alta parte,am adeverinta de venit de la Adm.Fin. - sau ma asigur ca persoana fizica ? Nimeni nu stie sa-mi spuna ce sa fac. Eu am fost in somaj de la alta firma pana pe 20 iunie si am inteles ca am la dispozitie 30 zile sa ma asigur.Multumesc pentru ajutor .
Cel mai recent răspuns: flatcomg , utilizator 18:31, 4 Iulie 2012
Mergeti la ADMINISTRATIE SI VA ASIGURATI CA SI PERSOANA FIZICA.
De la 01.07.2012 legislatia s-a schimbat si de aceea v-a trimis la Administratia financiara.
Multumesc frumos pt.raspuns. Atunci de ce cei de la Casa de sanatate mi-au zis sa ma duc la Adm. financiara cu actele firmei ? Cred ca nu-i mai intereseaza de noi daca nu mai au aceasta raspundere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Un nou punct de lucru loredana.m loredana.m buna seara, imi poate spune cineva ce acte imi trebuie ptr infiintarea unui nou pct de lucru. Daca depozitul pe care il inchiriez este format din 2 camere si ... (vezi toată discuția)
Situatie incerta pfa R696 R696 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema, si pentru ca am dat niste telefoane si nu am obtinut inca un raspuns clar, apelez la aceasta comunitate. Acum ... (vezi toată discuția)