avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii

Buna ziua, problema mea este urmatoarea: am fost angajat cu carte de munca in cadrul unui proiect POSDRU si nu mi-am primit salariul de sase luni. Va rog respectuos sa ma sfatuiti ce sa fac in acest caz? Cum pot sa imi recuperez salariile neonorate? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 4 Iulie 2012
Intr-adevar, este o situatie neplacuta ... iar modalitatile legale de solutionare a unor astfel de situatii sunt reduse ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii restante kero kero Angajatorul meu nu ne-a platit salariile de 6 luni si nici nu intreprinde nimic in sensul de a ne scoate in somaj. Modalitatea de a-l actiona in judecata este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca misu1972 misu1972 Buna seara , Va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema . Sunt angajat la o firma de constructii din data de 17.03.2014 cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Neplata ultimului salariu-si altele.... ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua, as dori sa ma informati ,cum sa procedez in cazul in care angajatorul (la care am activat pana in ianuarie 2010),are fata de mine obligatii ... (vezi toată discuția)