avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia de mutare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia de mutare

Buna ziua.am o întrebare cu privire la acordarea indemnizatiei de mutare in luna schimbării domiciliului,asa cum prevede art.26 alin.2 din
Anexa VII din Legea 284/2010-privind salarizarea unitara.întrebarea este:daca un militar poate beneficia de indemnizatie de mutare daca face dovada ca si-a înscris in C.I localitatea unde a fost mutat ca resedinta?
teoretic da, practic...:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drept la indemnizatie de mutare si pentru membru de familie aflat in intretinere? aurel2015 aurel2015 Sunt mutata in interesul serviciului intr-o alta localitate decat cea de domiciliu, in cadrul aceluiasi minister, varog sa-mi spuneti daca: - primesc ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de mutare la m.a.i. bytza_22 bytza_22 buna ziua sunt cadru M.A.I. si in anul 2011 am fost mutat in interesul serviciului in alta localitate decat cea de domiciliu. in conformitate cu legea ... (vezi toată discuția)