avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu mai pot plati banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu mai pot plati banca

Buna ziua,
Am avut doua credite la banca, credite de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament si celelalt pe un teren extravilan. Creditul cu ipoteca pe apartament l-am refinatat la alta banca. Cand mi-a dat adresa de refinantare pentru creditul cu ipoteca pe apartament , banca unde am avut ambele credite m-a conditionat ca ,in termen de 60 de zile sa aduc completare garantie pentru cel de-al doilea credit pentru ca la valoarea de azi , garantia nu mai acopera nici jumatate din suma imprumutata. Suma imprumutata este de 180.000 de euro. Bineinteles ca nu am ce sa aduc in garantie si nici bani nu mai am sa restitui creditul. Mentionez ca am dubla cetatenie, romana si americana, si creditele mi-au fost acordate cu veniturile din strainatate. Eu nu detin nimic pe numele meu sau al sotiei, nici in Romania, nici in SUA. Ce poate face banca in acest caz ? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
margareta_71, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:11, 5 Iulie 2012
Apartamentul e ferit de executare pt ca e al matusii si daca aceasta nu e parte in contractul incheiat cu banca cu care aveti probleme, nu ca e ipotecat la alta banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit np cu ipoteca margareta_71 margareta_71 Buna ziua, Am 2 credite de nevoi personale cu ipoteca la aceeasi banca. Sunt credite separate , cu ipoteci separate. Am solicitat scrisoare de refinantare a ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Credit cu probleme cammelyu cammelyu buna seara ca multi altii am facut si eu prostia de a lua un credit ipotecar . pe scurt am facut un credit de 100 000 de euro ipotecand casa parintilor cu ... (vezi toată discuția)