avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare denumire PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare denumire PFA

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: functionez ca PFA consultant IT din sept 2008. In decembrie m-am casatorit si am schimbat numele in urma casatoriei. E necesar sa modific si denumirea PFA sau pot utiliza in continuare denumirea care contine numele de fata, avand in vedere ca CNP-ul e acelasi.:D

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adinutza_75 , utilizator 13:58, 8 Ianuarie 2009
Trebuie sa inregistrati modificarea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare certificat de inregistrare LauraE LauraE Buna seara, Detin o intreprindere individuala ce-mi poarta numele complet. In octombrie anul trecut mi-am schimbat numele in urma casatoriei si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pfa 6202 - norma de venit + facturare in eu & us adriani86 adriani86 Buna ziua, Am un PFA inregistrat pe codul 6201 (Software la comanda) din anul 2008 pe care l-am suspendat in decembrie 2011, chiar inainte sa intre noua ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa / schimbare nume Andreea_And Andreea_And Recent mi-am schimbat numele in urma casatoriei, e obligatoriu sa modific numele firmei? As vrea sa inchid aceasta activitate, iar întrebarea mea este daca se ... (vezi toată discuția)