avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare certificat de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare certificat de inregistrare

Buna seara,
Detin o intreprindere individuala ce-mi poarta numele complet. In octombrie anul trecut mi-am schimbat numele in urma casatoriei si as dori sa stiu daca sunt obligata prin lege sa-mi schimb actele (certificat de inregistrare) la registrul comertului si implicit memoria fiscala la casa de marcat. Ar fi o cheltuiala inutila avand in vedere ca numarul de la registrul comertului, codul unic de inregistrare si cnp-ul sunt aceleasi. As putea fi amendata deoarece nu am facut acest demers pana acum?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:28, 16 Februarie 2014
Din moment ce denumirea PFA se compune din numele persoanei autorizate cred ca e normal sa se schimbe si denumirea.
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2014
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casă de marcat ank25 ank25 PFA radiat in martie 2019, Am aflat de radiere in Iunie 2019 la depunerea lunară pentru mai 2019 pentru casă de marcat . În iunie am cerut informare la ... (vezi toată discuția)
O alta schimbare denumire firma ilma ilma As dori sa schimb denumirea firmei, si nu stiu sigur ce se intampla cu casele de marcat. Cei de la firma de la care am luat casele de marcat, mi-au zis ca ... (vezi toată discuția)
Pfa deschis inainte de casatorie si schimbarea numelui ContSters114803 ContSters114803 Am o intrebare : am deschis pfa-ul pe numele de fata si pe adresa parintilor ( la acel moment adresa mea din buletin) Acum am schimbat numele si adresa ... (vezi toată discuția)