avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru si timbrul judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru si timbrul judiciar

Buna ziua

Imi poate spune cineva cat si unde se platesc taxa de timbru si cea de timbrul judiciar pentru un apel referitor la o actiune in evacuare?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters253638 , utilizator 19:48, 4 Iulie 2012
Stimat forumist,

Taxa de timbru se plătește, pentru apel, în cuantum de 1/2 din cea datorată la fond. Taxa se achită în funcție de domiciliul plătitoriului, dacă sunteți din București, este vorba de sector. Puteți întreba la CEC despre cont.

Cu stimă.
legea 146 spune ca taxa se plateste la domiciliul debitorului,,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar somatie de plata m0nique m0nique Pentru inaintarea unui dosar (somatie de plata) la Tribunalul Giurgiu (domiciliul debitorului) unde trebuie achitata taxa de timbru judiciar, in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)