avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cheltuieli de judecata!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cheltuieli de judecata!!!

buna,
in urma unui proces de stabilire a programului de vizita, intimatului i-a fost impusa plata cheluielilor de judecata in valoare de 800 ron.
1. se poate declara recurs impotriva acestora?
2.care ar putea fi motivarea recursului?
3.ce se intampla daca nu sunt platite, de ex. daca intimatul nu are o situatie buna financiara?
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 22:00, 4 Iulie 2012
Daca mai e in termen si sunt motive, poate ataca hotararea care il obliga la plata acestor cheltuieli.
Daca are salariu, i se poate pune poprire pe 1/3 din el, daca are bunuri pot fi vandute pt acoperirea datoriei
Poate aduce probe ca acea suma este prea mare comparativ cu cheltuielile efectuate in proces si cu munca depusa de avocat (care, eventual, nu s-a prezentat la proces).
In orice caz, daca vorbim de onorariul de avocat pentru stabilirea unui program de vizitare, nu este o suma exagerata, deci recursul se va respinge aproape sigur.

Inchisoarea datornicilor inca nu s-a infiintat. Daca nu are venituri si nici bunuri ce pot fi executate, cheltuielile de judecata pur si simplu nu se platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata viodon2000 viodon2000 Daca nu am venit decat ajutorul social de 225roni si alocatia unui minor , si sunt impusa la cheltuieli de judecata ce pot face? Pot cumva sa scap de plata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata in recurs tardiv dandanaua dandanaua Intimatul-parat, prin aparator, depune cu 3 zile inainte de primul termen al unui recurs civil, intampinare si chitanta privind onorariul avocatului.Peste 3 ... (vezi toată discuția)
Pina cand pot cere cheltuieli de judecata? Radu Palu Radu Palu Mi-am dat in judecata angajatorul. (Fiind conflict de munca si neangajandu-mi avocat, nu am cerut plata cheltuielilor de judecata de catre partea adversa in ... (vezi toată discuția)