buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am in derulare in SEAP o procedura de achizitie. S-au cerut solicitari de clarificari. Intrebarea mea este daca este necesar sa pun in SEAP si solicitarea cu anonimizarea datelor ofertantului sau este suficient să pun in raspuns si intrebarea ofertantului. Sunt la prima achizitie raspunsul la clarificari se criptează?
MUltumesc
1. art.78, alin.3 din OUG 34.
Este suficient sa scrieti clarificarea sub forma intrebare -raspuns, copiind intrebarea. masurile de protejare a identitatii se refera in general la reformularea intrebarilor personalizate in cadrul clarificarii. Ex: Societatea noastra XXX detine ca experienta un contract cu societatea YYY in valoare de 10 lei, pentru produse similare tip..., este bun ca experienta similara ?" a operatorului se va reformula in clarificare, fara a deforma sensul clarificarii: "Societatea noastra detine un contract in valoare de 10 lei de produse similare tip..., este bun ca experienta similara ?"
2. art. 33^1 din OUG 34 . Referintele se fac doar la documentatia de atribuire. Eu zic ca totusi daca le postati semnate nu vor fi comentarii, cine poate deschide documentatia semnata, poate deschide si clarificarile. A! semnata, nu criptata. Daca le criptati, nu le vor putea deschide.