avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice raspuns solicitari de clarificari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

raspuns solicitari de clarificari

buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am in derulare in SEAP o procedura de achizitie. S-au cerut solicitari de clarificari. Intrebarea mea este daca este necesar sa pun in SEAP si solicitarea cu anonimizarea datelor ofertantului sau este suficient să pun in raspuns si intrebarea ofertantului. Sunt la prima achizitie raspunsul la clarificari se criptează?
MUltumesc
Cel mai recent răspuns: paula manta , utilizator 19:03, 4 Iulie 2012
1. art.78, alin.3 din OUG 34.
Este suficient sa scrieti clarificarea sub forma intrebare -raspuns, copiind intrebarea. masurile de protejare a identitatii se refera in general la reformularea intrebarilor personalizate in cadrul clarificarii. Ex: Societatea noastra XXX detine ca experienta un contract cu societatea YYY in valoare de 10 lei, pentru produse similare tip..., este bun ca experienta similara ?" a operatorului se va reformula in clarificare, fara a deforma sensul clarificarii: "Societatea noastra detine un contract in valoare de 10 lei de produse similare tip..., este bun ca experienta similara ?"

2. art. 33^1 din OUG 34 . Referintele se fac doar la documentatia de atribuire. Eu zic ca totusi daca le postati semnate nu vor fi comentarii, cine poate deschide documentatia semnata, poate deschide si clarificarile. A! semnata, nu criptata. Daca le criptati, nu le vor putea deschide.
multumesc, raspunsul mi-a fost de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de clarificari primita de la autoritatea contractanta ralukbaz ralukbaz Buna ziua, Am participat acum cateva zile la o licitatie in care se cererea depunerea [b]Listei principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani[/b]. ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Achizitii servicii prin licitatie directa, impartire pe loturi membruEvaluator membruEvaluator SPETA: Numar anunt de participare: publicat pe 13.09.2011 Tipul procedurii: Licitatie deschisa Impartire in loturi si trebuie depuse oferte pentru unul sau ... (vezi toată discuția)