avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare REVISAL

buna. am si eu o intrebare. se poate modifica decizia de desfacere a CIM in REVISAL daca acesta a fost deja transmis electronic. precizez ca in loc de art. 65 alin.1 care da dreptul la somaj a fost trecut art. 55 lit. b, (acordul partilor) care nu da dreptul la somaj. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 4 Iulie 2012
Se poate modifica .. fie prin corectie , fie prin anulare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare art incetare pt somaj anca55 anca55 Am un angajat care a incetat cu 01.02 cu art 55. lit b (am operat Revisalul). Acum sefii s-au sucit si vor sa o bagam in somaj, cum sa fac: 1. ii pot anula ... (vezi toată discuția)
Lamurire! aurora33 aurora33 Am lucrat ca asistent personal persoana handicapata 2 ani si 5luni pentru baiatul meu.La implinirea varstei de 18 ani a decis ca nu mai doreste asistent ... (vezi toată discuția)
Incheierea si incetarea cim in aceeasi zi zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia cu urmatoarea problema: Un salariat nu se prezinta la lucru dupa incheierea CIM-ului si dupa ce angajatorul trimite ... (vezi toată discuția)