avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO dupa revenirea din CCC?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO dupa revenirea din CCC?

buna ziua, am si eu o intrebare: am revenit la servici dupa 2 ani de concediu de crestere a copilului in februarie 2012 si vroiam sa stiu daca pot beneficia de CO acum la sfarsitul lui iulie, vreau doar 12 zile sa-mi iau. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: corneliabortan , utilizator 15:52, 4 Iulie 2012
din luna in care v-ati intors la serviciu,respectiv februarie 2012, beneficiati de CO pana la sf anului
din febr pana in iulie aveti dreptul la 10 zile CO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu neefectuat EvaG EvaG Buna ziua. Am o nelamurire in privinta concediului neefectuat. In anul 2013 am avut 10 zile de concediu din cele 21. Pe 1Mai 2013 am plecat in prenatal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dupa alt ccc si somaj barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu de crestere copil pina in luna februarie 2012(am nascut in feb.2010). angajatorul pt care lucram ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rentzu Rentzu Buna ziua, daca sotia are contract de munca incepand cu 07 Martie 2011 ,a ramas insarcinata si ar trebui sa nasca in 10 Februarie 2012 (dupa spusele medicului ... (vezi toată discuția)