avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict pe strada!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict pe strada!

Buna ziua. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.
Astazi mergeam linistit pe strada cu prietena cand trec 2 pusti pe langa mine iar cel mai mare (in jur de 15 ani) ma injura. I-am atras atentia sa vb frumos si el a sarit la mine cum ca cica`s smecher si ce vreau, apoi m-ia pus mana in gat si m-a impins.
Eu l-am lovit usor, cu pumnul deschis, ca sa-l sperii, iar el s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de pamant si s-a julit putin in frunte.
Eu am plecat mai departe, un tip l-a ajutat sa se ridice nu m-am mai intors.
Dupa prima strada, era o masina de politie .. am luat-o pe acolo. Tot pe acolo m-am intalnit cu mama lu ala, ea fiind anuntata de cel mai mic care era cu pustiulica ala.
Am fost la masina de politie, ni s-au luat datele. Politistii mi-au tinut ascunsa identitatea. Au mai venit cativa rromi si faceau panarama, eu stateam cuminte in timp ce ei se dezlantuiau pe acolo.

Unul din rromi s-a dus sa-l caute pe pusti, insa s-a intors fara el.

Ei au zis ca vor sa faca plangere, ca merg la medicul legist si toate alea.

Politistii m-au luat in masina si au zis de fata cu rromii ca ma duc la sectie, insa mi-au dat drumu pe o strada mai putin populata,

Rromii nu`mi cunosc identitatea, nici macar nu stiu ca sunt din oras, ei cred ca sunt din provincie.

Totusi, ce pot pati in cazul in care ei merg la medicul legist si apoi fac plangere impotriva mea?
Va rog sa ma ajutati, nu mai pot ... nu am mai fost implicat in astfel de treburi.

Repet, tipul care m-a povocat avea 15 ani, eu am 20 ...

Astept raspuns, va multumesc!
Eu zic ca nu o sa ti se intample nimic. Sa fim seriosi acum: politistii te-au luat deoparte chipurile sa-ti ia datele ca sa le inchida gura rudelor . Nu sunt asa de prosti pe cat ii considera lumea si spun asta pentru ca ei stiu foarte bine ca acestia sunt samanta de scandal si cauta bataie pe strada, probabil chiar pentru a obtine profituri. In cel mai rau caz o sa te cheme la politie (asta daca se va obosi cineva sa te gaseasca, dar personal cred ca datele tale au fost "pierdute" pe undeva) si acolo politistii o sa fie de partea ta si o sa le inchida gura. Stiu ca suna un pic rasist ce spun eu aici si probabil incalc ceva regulament al forumului, dar asta este realitatea, cu toata parerea de rau.
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Provocarea a ajuns o practica. Un caz asemanator este la CEDO: Mihalcea Catalina. Gasiti cu Google.
Nu te mai framinta atita!

Faptul ca se face o cercetare penala, nu e sfirsitul lumii.

Respectivii vor exagera, o sa vina cu cine stie ce certificat medico-legal, o sa ameninte cu judecata, puscaria, etc.

Tot ce vor vrea intr-o astfel de situatie, va fi sa le dati niste bani. O sa inceapa de la mii de euro si o sa ajunga la sume relativ minore.

Lasa-i sa faca galagie si vezi-ti de bac. Fii linistit, nu esti nici primul nici ultimul care trece prin asa ceva.

Daca se ajunge la cercetare penala, nu o sa fie mare scofala. Procurorul o sa vada imediat despre ce e vorba.

Succes la bac!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor beni22 beni22 mergeam pe strada cu prietenul meu, cand la un momendat o masina, in care se aflau 3 baieti a claxonat dupa noi si tipau pe fereastra masinii. Eu cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)
Agresiune in club Spitfyre Spitfyre Buna ziua In urma cu cateva zile am fost agresat de catre agentii de paza dintr-un club bucurestean si vreau sa stiu exact pasii pe care trebuie sa ii urmez ... (vezi toată discuția)