avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Ce trebuie sa fac pentru a putea accesa fonduri europene in situatia in care am domiciliul in alta localitate decat gospodaria parintilor pentru care vreau sa accesez fonduri? in ce consta conractul de arenda? si contractul de folosinta? este neaparat sa-mi faca parintii, vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:35, 5 Iulie 2012
In primul rand trebuie sa cititi aici:
[ link extern ] /
la sectiunea investitii prin PNDR.
Informativ, masurile prin care puteti accesa fonduri, masura 112 sau 141 , sunt deschise doar pana in 6 respectiv 13 iulie, timp foarte scurt pentru a depune actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene grosugica grosugica Care sunt etapele de urmat pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile, in vederea infiintarii unei livezi? Trebuie neaparat sa am o calificare in ... (vezi toată discuția)
Bani europeni audimar audimar buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile cresterea animalelor adrianamarius adrianamarius am o propietate la tara , animale (oi) cum pot obtine fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)