avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac

Deoarece nu am primit solutia primei instante, m-am interesat la registratura unde am aflat ca solutia mi s-a comunicat de mai bine de o luna si ca a semnat pentru primire mama mea.Deoarece mama mea este batrana ( 81 ani) si bolnava ( atrofie cerebrala) ea nu-si mai aminteste daca a semnat si unde a pus sentinta.
Cautand prin casa, am gasit-o intr-un sertar.
Exista vreo cale de atac a sentintei?
Cel mai recent răspuns: rrocambole , utilizator 11:20, 5 Iulie 2012
Trebuie sa verificati data la care s-a comunicat aceasta sentinta.
Caile de atac se pot exercita in intervalul unor termene stabilite de lege. Puteti merge la instanta de fond si obtine aceste informatii, eventual si o fotocopie a sentintei, iar in situatia in care aveti interes sa formulati vreo cale de atac, puteti formula o cerere de repunere in termen invocand si anexand probe pentru motivul pe care l-ati mentionat anterior.
Sentinta a fost comunicata pe 25.05.2012
Prin urmare, termenele de exercitare a cailor de atac au fost implinite.
Se pune problema daca aveti interes de a ataca sentinta sau aceasta va este favorabila.
Sentinta nu imi este favorabila si doresc sa o atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare nelegala a hotararii judecatoresti cristina69 cristina69 Buna dimineata, As vrea sa stiu daca in cazul in care o hotarare pronuntata de instanta de fond a fost comunicata paratei si pentru aceasta a semnat un agent ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva oliviaserban oliviaserban buna ziua tinand cont ca am mai comunicat cu dumneavoastra prin intermediul acestui site.M-ar interesa daca o sentinta definitiva acordata de instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Depasire termen recurs mariavasile mariavasile Pe 20 iunie s-a dat sentinta civila cu drept de recurs in 10 zile de la data comunicarii, pe data de 21 iunie am depus cerere catre instanta de judecata ... (vezi toată discuția)