avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac

Deoarece nu am primit solutia primei instante, m-am interesat la registratura unde am aflat ca solutia mi s-a comunicat de mai bine de o luna si ca a semnat pentru primire mama mea.Deoarece mama mea este batrana ( 81 ani) si bolnava ( atrofie cerebrala) ea nu-si mai aminteste daca a semnat si unde a pus sentinta.
Cautand prin casa, am gasit-o intr-un sertar.
Exista vreo cale de atac a sentintei?
Cel mai recent răspuns: rrocambole , utilizator 11:20, 5 Iulie 2012
Trebuie sa verificati data la care s-a comunicat aceasta sentinta.
Caile de atac se pot exercita in intervalul unor termene stabilite de lege. Puteti merge la instanta de fond si obtine aceste informatii, eventual si o fotocopie a sentintei, iar in situatia in care aveti interes sa formulati vreo cale de atac, puteti formula o cerere de repunere in termen invocand si anexand probe pentru motivul pe care l-ati mentionat anterior.
Sentinta a fost comunicata pe 25.05.2012
Prin urmare, termenele de exercitare a cailor de atac au fost implinite.
Se pune problema daca aveti interes de a ataca sentinta sau aceasta va este favorabila.
Sentinta nu imi este favorabila si doresc sa o atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea de divort simona1803 simona1803 Dupa cat timp se primeste hotararea de divort de la pronuntarea sentintei,divortul fiind prin mediator si cale amiabila si ce trebuie facut ca sa o primesc mai ... (vezi toată discuția)
Comunicare nelegala a hotararii judecatoresti cristina69 cristina69 Buna dimineata, As vrea sa stiu daca in cazul in care o hotarare pronuntata de instanta de fond a fost comunicata paratei si pentru aceasta a semnat un agent ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva oliviaserban oliviaserban buna ziua tinand cont ca am mai comunicat cu dumneavoastra prin intermediul acestui site.M-ar interesa daca o sentinta definitiva acordata de instanta de fond ... (vezi toată discuția)