Am semnat pe o factura ca am primit marfa.Dar in relitate eu nu mi-am primit-o. Si persoana respectiva nu este administratorul firmei.El zice ca are procura sa reprezinte pe administrator,dar de ce a trecut pe factura numele administratorului si CNP-ul si a semnat in locul administratorului. Daca avea procura nu trebuia sa treaca pe el pe factura si sa semneze el :(. Exista astfel de procura ?:(:(:(
Nu avem nici un contract decat factura respectiva si o intelegere verbala. Eu pe administratorul firmei (adica sora lui ) nici nu o cunosc, el lucreaza pe firma ei adica sora lui este doar pe actele facute la registrul comertului fiindca dincate am inteles el nu i-si poate face firma, nu stiu exact care este cauza. Si am inteles ca daca el avea procura sa o reprezinte sau sa vanda in numele administratorului trebuia sa treaca pe factura numele lui si CNP-ul lui nu pe al surori si sa semneze el in locul lui. Unde trebuie sa i-i fac plangere,probabil ca la Parchet nu prea stiu sigur dar totusi ce a facut el este un fals.Fiindca am inteles ca nu exista procura sa faci cum a facut el. Va multumesc pentru raspuns.
Act de concesiune
daffe
Noi suntem 2 surori si parintii nostrii au decedat. Intr-o zi am aflat ca sora mea a obtinut un act de concesiune, fara sa-mi spuna. Procuratorul ei a depus la ... (vezi toată discuția)