avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Suntem un grup de cadre didactice si dorim sa stim daca intr-un conflict pe probleme salariale (Legea 221/2008) putem sa deschidem actiune in instanta si daca este obligatoriu sa avem avocat care sa ne reprezinte sau poate unul din colegii aflati pe lista reclamantilor.Mentionam ca nu suntem membri de sindicat si ei nu ne pot reprezenta.
Va multumim si asteptam un raspuns.
Cel mai recent răspuns: candyxxxcandy , utilizator 18:57, 6 Iulie 2012
Daca este vorba despre un conflict de munca , atunci se poate declansa o actiune in instanta pentru a se solutiona acesta .. nu este nevoie sa va angajati un avocat ..... puteti da o procura acelui coleg pentru a va sustine interesele si a va reprezenta in fata instnatei.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs mesimfora mesimfora Sunt profesor, nu sunt membru de sindicat. In luna februarie a. c. colegii mei au primit pronuntarea pe baza careia au obtinut diferentele de drepturi ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante în învãþãmânt cornelia.banu cornelia.banu Buna ziua! Am fost profesoară la o şcoală, iar în prezent sunt pensionară pentru limită de vârstă – 38 de ani în învăţământ. Vă ... (vezi toată discuția)
Greva-aspecte legale arhontele arhontele Legea conflitelor de munca spune ca: ART. 42 (1) Hotararea de a declara greva se ia de catre organizatiile sindicale reprezentative participante la ... (vezi toată discuția)