avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contracte Societate Comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contracte Societate Comerciala

Doresc sa-mi fac o Societate Comerciala propie, avand ca obiect de activitate comercializarea produselor de mobila.
Mentionez ca magazinul de mobila exista deja in functionare, dar eu doresc sa preiau tot stocul de marfa si sa-l trec pe firma mea, care va avea acelasi obiect de activitate.
Ce fel de contract este necesar sa intocmesc intre vechea societate si mine ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:56, 5 Iulie 2012
Puteti intocmi un contract de vanzare - cumparare, adica societatea veche vinde mobila, iar dvs. o preluati in vederea recomercializarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat in chirie un spatiu comercial unde functiona un magazin ... BUKSITI BUKSITI Am dat in chirie un spatiu comercial unde functiona un magazin alimentar catre o alta firma. Doresc sa vand si stocul de marfa firmei care a inchiriat ... (vezi toată discuția)
Regim en-gross costicul costicul Societate cu regim en-detail are voie sa vanda marfa, cu factura, la o alta societate? (vezi toată discuția)
Transfer proprietate loli_bee loli_bee Buna ziua! Am o problema: as dori sa cumpar un magazin alimentar, dar o parte din stocul pe care vanzatorul il are nu este achitat fata de diferiti agenti ... (vezi toată discuția)