avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A1 necesar sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A1 necesar sau nu ?

Sunt administratorul unei societati comerciale, in domeniul constructiilor (productie tamplarie pvc si montaj). Un urma unor imprejurari,am prins un contract, cu locul montajului in Italia. Ma voi deplasa acolo impreuna cu inca 2 angajati, cu durata totala de 7 zile, din care 5 zile efectiv vor fi lucratoare. Nu sunt din pacate lamurit,daca este sau nu necesar formularul A1, deoarece, din cercetarile mele online, ar rezulta ca teoretic ma incadrez in cazurile care NU necesita acest formular, pe motiv ca instalarea/montarea lucrarii nu depaseste ca durata numarul de 8 zile.
Imi puteti confirma sau infirma aceasta informatie, in baza legilor in vigoare?Sau informatia detinuta de mine nu mai este de actualitate?
Cel mai recent răspuns: confidus , utilizator 16:19, 28 Ianuarie 2015
Puteti angaja pe durata determinata pe acei salariati , intrucat Codul Muncii prevede ca o persoana are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Buna ziua!
Imi puteti spune va rog, daca posibilitatea delegarii pe 8 zile (pentru montarea unor geamuri, respectiv lucrari de turnat beton), fara formularul A1, este valabila si pentru Ungaria si Germania? Va rog si temeiul legal, daca se poate!
Multumesc!
Potrivit legislatiei din tara , este posibila delegarea in strainatate.

Formularul A1 este folosit numai pentru detasarea in spatiu comunitar , nu si pentru delegare.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regulament (cee) nr. 1408/71 mihaiantonache mihaiantonache Buna seara, Citez dintr-un mesaj gasit pe forum: \"Am inteles ca de la 1 mai 2010 s-a schimbat Regulamentele (CEE) nr. 1408/71 şi 574/72 vor fi înlocuite ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 Borza Borza Buna, Am inteles ca de la 1 mai 2010 s-a schimbat Regulamentele (CEE) nr. 1408/71 şi 574/72 vor fi înlocuite de Regulamentul (CE) nr. 883/2004 al ... (vezi toată discuția)
Angajare de personal pt santier in italia marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com In ce conditii si ce implicatii fiscale ar avea o firma inreg.in Romania dar care desfasoara activitate in constructii in Italia daca ar angaja pe linga ... (vezi toată discuția)