avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare

am trait in concubinaj cu un barbat timp de 9 ani.prin tribunal am obtinut evacuarea lui (septembrie 2010),eu fiind in strainatate ,el refuza sa plece din apartamentul meu.Vreau sa ma duc acasa ca sa-i pun in vedere, daca nu pleaca de buna voie,atunci trebuie sa apelez la executor judecatoresc,as vrea sa stiu cine suporta cheltuieliile,eu sau el ? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:50, 6 Iulie 2012
Cheltuielile cu executarea le suportă partea care se face vinovată de recurgerea la această procedură, întrucât a refuzat a-şi îndeplini în mod voluntar obligaţiile .
Cheltuielile de executare (onorariu executor, taxe) le veti avansa dvs si ulterior ele vor fi recuperate de la cel vinovat de a fi refuzat parasirea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in concubinaj marleen marleen Am trait cu un barbat in cocubinaj,m-a dat in judecata ptr. partaj, a castigat procesul,avand martori mincinosi(cumparat cu cate-o plasticata de bere),iar eu ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a fostului concubin al mamei mele SmarandaG SmarandaG Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: mama mea a trait in concubinaj (fara a incheia casatoria) timp de 10 ani cu un barbat. Acum 2 ani ea a decedat, ... (vezi toată discuția)
Concubinaj marleen marleen Buna ziua.. De 8 ani stau in concubinaj cu un barbat,Apartamentul esta al meu(dobandit inainte relatiei noastre.Eu,, de 8 ani muncesc in strainatate,toate ... (vezi toată discuția)