am trait in concubinaj cu un barbat timp de 9 ani.prin tribunal am obtinut evacuarea lui (septembrie 2010),eu fiind in strainatate ,el refuza sa plece din apartamentul meu.Vreau sa ma duc acasa ca sa-i pun in vedere, daca nu pleaca de buna voie,atunci trebuie sa apelez la executor judecatoresc,as vrea sa stiu cine suporta cheltuieliile,eu sau el ? va multumesc anticipat
Cheltuielile cu executarea le suportă partea care se face vinovată de recurgerea la această procedură, întrucât a refuzat a-şi îndeplini în mod voluntar obligaţiile .
Cheltuielile de executare (onorariu executor, taxe) le veti avansa dvs si ulterior ele vor fi recuperate de la cel vinovat de a fi refuzat parasirea imobilului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj in concubinaj
marleen
Am trait cu un barbat in cocubinaj,m-a dat in judecata ptr. partaj, a castigat procesul,avand martori mincinosi(cumparat cu cate-o plasticata de bere),iar eu ... (vezi toată discuția)
Concubinaj
marleen
Buna ziua.. De 8 ani stau in concubinaj cu un barbat,Apartamentul esta al meu(dobandit inainte relatiei noastre.Eu,, de 8 ani muncesc in strainatate,toate ... (vezi toată discuția)